Päiväkesäleiri Aikakone 5.-9.6.2017

Oletko valmis matkaamaan ajassa?

Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä niin tule viettämään Haagan Sirkkujen ja- Eräveikkojen kanssa kesän paras viikko!

Matkaamme ajassa 5.-9.6. päiväleirin muodossa eli maanantaista perjantaihin aina kello 9:00-15:00. Tapaamme joka aamu Huopalahden kirkon edustalla ja päätämme päivän samaan paikkaan. Päiväleiri on tarkoitettu Sudenpentu ja Seikkailija ikäisille eli 7-12 vuotiaille Haagalaisille lapsille ja on avoin ihan jokaiselle! Yksin ei siis tarvitse tulla, ota paras kaveri mukaan!

Päiväleirin hinta on päivältä 10€ eli viidestä päivästä 50€. Ilmoittautuminen on nyt auki ja aina 21.5.2017 asti ja ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta. Tästä linkistä pääset ilmoitautumaan suoraan päiväleirille  www.kuksaan.fi/15131 ja se toimii jäsenille sekä ei vielä partiolaisille. Muistathan ilmoittaa myös erikoisruokavaliot sekä allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaiseen leiripäivään ei tarvitse osallistua eli voit valita vaikka osallistumiseksi maanantaista keskiviikkoon. Mutta Aikakoneen matkassa kannattaa pysyä kaikki viisi päivää! Viikon aikana matkaamme kivikaudelta tulevaisuuteen ja jokainen päivä sisältää lounaan ja välipalan!

Nousiko mielene kysymys? Ota rohkeasti yhteyttä leirin johtajaan Riikkaan

riikka.ritvanen@hotmail.com

Terveisin Haagan Sirkut ja Haagan Eräviekot

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s