KLIFFA – vielä ehdit!

TUU MUKAAN KLIFFALLE!

 

Hei! Olemme osallistumassa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kliffa-leirille ensi kesänä 23.-30.7.2018. Leiri järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa ja sinne odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta.

Kliffan ilmoittautuminen sulkeutuu viikon päästä ja kesän hauskin sekä suurin leiri on askeleen lähempänä. Leiri lähestyy hurjaa vauhtia, mutta ennen kuin bussi kurvaa leirialueelle Evolle, pääset myöhemmin keväällä nauttimaan ennakkotehtävistä ja hyppäämään mukaan Kliffan tarinaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta
5.3. mennessä, suora  linkki

Kliffalle on mahdollista osallistua pitkän (210€) tai lyhyen (130€) leirin ajaksi. Pitkä leiri 23.-30./31.7. seikkailijoista aikuisiin ja lyhyt leiri 23.-26.7. sudenpennuille ja muille leirillä vähemmän aikaa viettäville. Seikkailijat ja tarpojat lähtevät kohti kotia 30.7. ja samoajat sekä sitä vanhemmat jäävät purkamaan leiriä vielä yhden päivän ajaksi. Kliffalla on myös päiväleirimahdollisuus (35€/päivä). Jokaisella leirille osallistuvalla on mahdollisuus hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kesän työsuunnitelmat vanhemmilla partiolaisilla eivät ole vielä varmoja, voi leirille ilmoittautua huoletta kesätyötakuun turvin.

”Yhdessä enemmän uutta.” Se tiivistää Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestyksessään seitsemännen piirileirin yhteen lauseeseen. Vain Kliffalla meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy suuri kokemus, jossa olemme kaikki osallisia.

Lisätietoa leiristä saat leirilippukunnanjohtajalta sekä leirin nettisivuilta: http://www.kliffa2018.fi.

P.S. Leirielämää pääset fiilistelemään tämän videon kautta

Leiriterveisin,

Milla Huunonen, milla.huunonen@gmail.com

Leirilippukunnanjohtaja

telttaaa


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s