RokRekat 5.-6.10.2019

Hei Sirkku ja vanhemmat! 

Haagan Sirkkujen perinteinen tapahtuma RokRekat järjestetään tänä syksynä 5.-6.10.2019 Nuuksiossa. Luvassa on reipasta retkeilyä, hauskoja leikkejä ja paljon muuta mukavaa, mitä ei kannata jättää kokematta!

Sudenpentujen osalta tapahtuma kestää vain lauantaipäivän. Seikkailijat ja tarpojat sen sijaan yöpyvät laavuissa, joten mukaan kannattaa pakata lämmin makuupussi ja hyvä makuualusta. Tarkempi varustelista lähetetään myöhemmin. 

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu 22.9. mennessä Kuksa-järjestelmässä, jonne vanhemmilla  pitäisi olla oma käyttäjätunnus, jolla lapsen voi ilmoittaa. Linkki: kuksaan.fi/29695 

Retkimaksu on sudenpennuille 10€ ja muille 20 € ja se maksetaan 29.9. mennessä lippukunnan tilille 

FI49 1237 3000 1332 87. Käytä maksaessasi viitettä 1847.

Lähtö: Kuljemme retkelle julkisilla kulkuvälineillä ja tapaamme lauantaina 5.10. aamulla (tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Paluu: sudenpennut: lauantaina illansuussa (tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin). Muut: sunnuntaina puolenpäivän aikaan. 

Jos Kuksa-käyttäjätunnusta ei vielä ole tai ilmoittautumisen kanssa on muita ongelmia, voit ottaa yhteyttä jäsenrekisterinhoitaja Katariinaan (haagansirkut@hotmail.com

Syysterveisin,

HaSi Johtajat


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s