Kuukausikirje 11/2020

Tjyybtjyyb!

Syksy on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin. Tähän viestiin olemme koonneet lippukunnan ajankohtaisia kuulumisia sekä tärkeää tietoa syksyn tapahtumista. Meihin voit olla yhteydessä sähköpostitse  haagansirkut(a)hotmail.com.

Kokoustamme lähtökohtaisesti syksyn ulkona!

Muistakaa joka kokoukseen pukea päälle sään mukaiset vaatteet, syksyn kaikki kokoukset pidetään ulkona.

Itsenäisyyspäivän lupauksenanto

Itsenäisyyspäivän lupauksenanto pidetään tänä vuonna oman ryhmän kesken ulkona. Tapahtumassa jokainen ryhmä kulkee oman ryhmänsä ja ryhmän johtajien kanssa kynttiläpolun, jossa mietitään partioaatetta ja lopussa annetaan partiolupaus.

Lupauksenantoon ovat lämpimästi tervetulleita vanhemmat ja kaikki partiolaiset, vaikka ei itse tarvitsisi antaa lupausta. Polun voi silti mennä oman ryhmän kanssa. Lupausta voi harjoitella kotona jo etukäteen.

Ryhmät saapuvat määrättyyn paikkaan, joka on Hakavuoren kirkon kentän läheisyydessä. Ryhmät saapuvat porrastettuna noin 15 minuutin välein Tarkat ajat ja tarkka sijainti ilmoitetaan myöhemmin koteihin jaetussa lapussa. Tapahtuma alkaa klo 11 ja loppuu viimeistään klo 13.

Adventtikalenterien myynti on käynnissä!

Tänäkin vuonna myymme partiolaisten perinteisiä adventtikalentereita. Kalenterin hinta on 10 euroa, ja jokaisesta myydystä adventtikalenterista lippukuntamme tienaa 4,50 euroa ja kalenterien myynti on yksi tärkeimmistä varainhankintakeinoistamme. Adventtikalentereita saat omalta johtajaltasi lupalappua vastaan. Kiinnitämme erityistä huomiota turvallisesti tapahtuvaan myyntiin ja kannustamme etämyyntiin.

Kalenterikuvitukset vuonna 2020: Christel Rönns

Koronavirus

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta haluamme tarjota lapsille ja nuorille turvallisen paikan harrastaa partiota. Teemme parhaamme tässä erikoisessa tilanteessa ja toivomme ymmärrystä kotiväeltä.

  • Järjestämme toistaiseksi kaikki kokoukset ulkona ja noudatamme turvaväliohjeistuksia kokousten suunnittelussa. Turvavälien säilyttämisestä partiossa on hyvä puhua myös kotona.
  • Toivomme, että kokouksiin saavutaan ja niistä poistutaan täsmällisesti, jotta vältetään kontaktit muiden ryhmien kanssa.
  • Pidämme kirjaa kokousten osallistujista.
  • Kokousten aluksi ja lopuksi pesemme kädet ja käytämme käsidesiä. Käsidesiä on tarjolla koko kokouksen ajan.
  • Kokousten välissä desinfioimme pinnat ja ovenkahvat.
  • Huoltajien vastuulla on varmistaa, että kokouksiin osallistutaan vain täysin terveinä. Mikäli lapsi tulee sairaana kokoukseen, lähetämme hänet kotiin.

https://c0.pubmine.com/sf/0.0.3/html/safeframe.htmlREPORT THIS AD

Huolellisista varotoimista huolimatta saattaa syksyn aikana käydä niin, että jollain partiotoimintaan osallistuvalla todetaan koronatartunta ja lippukuntatoiminnassa on tapahtunut altistumisia. Mahdollisille altistuneille asiasta tiedottaa aina ja vain viranomainen.  Yksityisyyden suojan nojalla meillä ei ole oikeutta antaa yksityiskohtaisia tietoja tartunnasta. Tiedotamme tapauksista asianomaisten luvalla yleisellä tasolla katkaistaksemme huhuilta siivet.

Syksyn muut tapahtumat

Seuraamme virustilannetta ahkerasti. Tilanteen salliessa syksyn lopuksi järjestetään seuraavat koko lippukunnan tapahtumat

  • sunnuntaina 22.11. syyskokous (yhdistyksen sääntömääräinen kokous, johtajaikäisille tärkeä)
  • sunnuntaina 6.12. itsenäisyyspäivän lupauksenantojuhla
  • tiistaina 15.12. joulujuhla.

Mahtavaa syksyn jatkoa kaikille!

terkuin HaSi-johtajisto


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s