Kuukausikirje 2/2021

Tjyybtjyyb!

Ihanaa alkukevättä! Partio on taas lähtenyt käyntiin vauhdilla ulkokokouksien merkeissä. Alta löydät koronaohjeistuksen keväälle sekä tietoa HaSi-vaatteista.

Kokousten jatkuminen kevät 2021

Pääkaupunkiseutu on edelleen epidemian leviämisvaiheessa. Jotta partiotoimintaa olisi edelleen mahdollista toteuttaa sen parhaassa muodossa eli kasvokkain ja fyysisesti yhdessä, kokoustamme ulkona vain omissa ryhmissä niin, että mahdolliset altistumiset ovat rajattavissa pieniin ryhmiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että koko lippukunnan tai ikäkauden yhteisiä kokoontumisia ei nyt järjestetä. Viikkotoimintaan osallistuvat, muistakaa pukeutua sään mukaisesti, ettei sormet tai varpaat palellu pakkasilla. Muistakaa myös, että vain täysin terveenä voi osallistua toimintaan. Jos mieltä askarruttaa jokin kysymys, niin rohkene laittaa sähköpostia osoitteeseen haagansirkut(a)hotmail.com. Pääkaupunkiseudun partiolaisten koronatiedotteen pääset lukemaan tästä linkistä: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta/ .

HaSi -vaatteet

Kevään piristykseksi olemme rekisteröityneet Spreadshirt nettikauppaan ja Sirkuille sekä Sirkku mielisille on julkaistu HaSi-logoin painetut tuotteet. Spreadshirt on maailmanlaajuinen vaatteiden ja asusteiden verkkoalusta, jossa omalla grafiikalla saa valmiiksi painetut tuotteet tilattua kotiovelle. Spreadshirtillä on 30 päivän tyytyväisyystakuu sekä turvalliset maksuvaihtoehdot ja se kantaa oman vastuunsa kestävän kehityksen edistämisessä.

Tuotteet ovat verkkokaupan omia hintoja, emmekä me saa voittoa ostetuista tuotteista. Tuotteilla haluamme vahvistaa HaSi-henkeä ja yhteisöllisyyttä lippukunnassa, minkä takia pidämme hinnat mahdollisimman matalina. Jokainen voi tilata haluamat tuotteensa suoraan itselleen eikä maksu tai tilaus mene mitenkään lippukunnan kautta. Tuotteiden värit voi myös valita itse värivaihtoehdoista.

Tilasimme muutamia mallikappaleita kololle. Tuotteiden tilaus ja toimitus sujuivat mutkattomasti sekä tuotteet olivat laadukkaita ja vastasivat hyvin mallikuvia.

Voit nyt siis tilata koko perheelle yhteensopivat t-paidat tai vaikkapa vyölaukut! Tuotteitamme pääset tutkimaan ja ostamaan tämän linkin kautta: https://shop.spreadshirt.fi/haagansirkut/. Jos jokin tilaamisessa tai muussa siihen liittyvässä mietityttää, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen haagansirkut(a)hotmail.com.

Ei muuta, kun iloisia shoppailuhetkiä!

Korona

Suomen Partiolaiset ovat koonneet kattavan tietopaketin koronaan vaikutuksesta partiotoimintaan ja kuinka mahdolliset riskit pyritään välttämään. SP:n ohjeistuksen voi lukea tämän linkin takaa https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/ Tällä hetkellä perhepartion tai yli 20-vuotiaiden harrastustoimintaa ei pystytä koronatilanteen vuoksi järjestämään.

Ihania aurinkoisia kevätpäiviä

toivoo HaSi-johtajisto


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s