Kuukausikirje 3/2021

Tjyybtjyyb!

Ihanaa alkukevättä! Partio on taas lähtenyt käyntiin vauhdilla ulkokokouksien merkeissä. Alta löydät koronaohjeistuksen keväälle sekä tietoa Nimbuksesta (wuhuu!!) ja HaSi-vaatteista.

Kokousten jatkuminen kevät 2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut 24.3. lasten ja nuorten harrastustoiminnan rajoituksien jatkumisesta aina 30.4. asti. Pääkaupunkiseudun partiolaiset noudattavat ohjeistusta. 

Alle 12-vuotiailla ulkokokoukset jatkuvat normaalisti (Kilpikonnat, Liito-Oravat, Overlaamat, Partioperunat). Kokouksissa pyritään säilyttämään turvavälit mahdollisimman hyvin, ja kokouksiin saa tulla vain täysin terveenä. Yli 12-vuotiailla toiminta jatkuu etänä (Partiokääryleet, Lapatiit). 

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, mikäli kokoustoimintaamme tulee uusia muutoksia. Tässä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ohjeistus turvallisesta partiotoiminnasta: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta/ 

Nimbus

Muistathan ilmoittautua Länsi-Helsingin alueleirille Nimbukselle 31.3. mennessä osoitteessa www.kuksaan.fi/40000. Luvassa on kesän maagisin seikkailu!

Nimbus 2021 järjestetään kesällä 15.-22.6.2021 Hepohiekan leirialueella, Taipalsaaressa.

Lisätietoa leiristä löydät osoitteesta www.nimbus2021.fi ja kootusti tämän linkin takana olevasta leirikirjeestä https://www.nimbus2021.fi/app/uploads/2021/02/Nimbus_osallistujaleirikirje-1.pdf.

Seuraa Nimbusta somessa:

Facebook: www.facebook.com/nimbus2021

Instagram: @nimbus_2021

TikTok: @nimbus_2021

HaSi -vaatteet

Kevään piristykseksi nyt on aika tilata Hasi -vaatteet!!

Voit nyt siis tilata koko perheelle yhteensopivat t-paidat tai vaikkapa vyölaukut! Tuotteitamme pääset tutkimaan ja ostamaan tämän linkin kautta: https://shop.spreadshirt.fi/haagansirkut/. Jos jokin tilaamisessa tai muussa siihen liittyvässä mietityttää, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen haagansirkut(a)hotmail.com.

Ei muuta, kun iloisia shoppailuhetkiä!

Korona

Suomen Partiolaiset ovat koonneet kattavan tietopaketin koronaan vaikutuksesta partiotoimintaan ja kuinka mahdolliset riskit pyritään välttämään. SP:n ohjeistuksen voi lukea tämän linkin takaa https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/ Tällä hetkellä perhepartion tai yli 20-vuotiaiden harrastustoimintaa ei pystytä koronatilanteen vuoksi järjestämään.

Ihania aurinkoisia kevätpäiviä

toivoo HaSi-johtajisto


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s