SIEPPI 15.-20.6.2021

Tervetuloa Haagan Sirkkujen omalle Sieppi 2021 -kesäleirille! Sieppi järjestetään 15.-20.6.2021. Kesäleiri toteutetaan alkuun päiväkesäleirinä, joka huipentuu Kämpän ympäristössä vietetyllä viikonlopulla Siuntion Korpirauhassa. Päiväkesäleirillä ollaan tiistaista torstaihin. Siuntioon suunnataan perjantaina ja takaisin tullaan sunnuntaina. Siepin teemana on taikamaailma ja viikon aikana esimerkiksi jakaudutaan tupiin, tutustutaan loitsujen saloihin, keitellään taikajuomia ja pidetään hauskaa.

Ilmoittautuminen alkaa 12.4. ja päättyy 3.5.

Leirille on mahdollista ilmoittautua seuraavasti:

 • koko leiri 15.-20.6. / 60€ 
 • pelkkä päiväkesäleiri 15.-17.6. / 20€
 • pelkkä viikonloppu 18.-20.6. / 40€ 

Ilmoittaudu tästä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=41104  

Huom. Nimbukselle ilmoittautuneiden tulee myös ilmoittautua uudelleen.

Perhepartiolaiset ovat tervetulleita viikonlopun taikametsä-retkelle. Perhepartiolaisille on oma ilmoittautuminen ja retken hinta on aikuiskohtainen. Koko viikonloppu maksaa aikuiselta 40€, yksi yö (24h) maksaa 20€ ja päiväretki on 10€. Perhepartiolaiset ilmoittautuvat tästä linkistä:  https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=41139  

Lisätietoa Siepistä:

Päiväkesäleirin aikataulut menevät ikäryhmittäin seuraavasti:

 • Sudenpennut klo 9:00-15:00 
 • Seikkailijat klo 8:30-14:30
 • Tarpojat klo 9:20-15:20

Päiväkesäleirillä seikkaillaan Helsingissä, mutta lähtö ja paluu tapahtuvat aina kololta. Päiviin kuuluu lounas ja välipala sekä ratkiriemukas ohjelma.

Viikonloppuretkelle lähdetään perjantaina kello 9.00 yhteiskuljetuksella tai omalla kyydillä. Viikonloppu vietetään Kämpän (Honkaniementie 33, 02570 Siuntio) vieressä olevalla leirialueella. Viikonlopun aikana retkeilijät toimivat pääsääntöisesti pienryhmissä. Kuljetus takaisin lähtee sunnuntaina klo 16.00 yhteiskuljetuksella tai omalla kyydillä. Takaisin Haagassa ollaan noin klo 17.30.

Koronainfo: 

 • Leiri tapahtuu täysin ulkoilmassa ja kaikki sisältö järjestetään niin, että lapset pysyvät koko ajan tai niin suuren ajan kuin mahdollista omissa pienryhmissä, esimerkiksi syömisten ja ohjelman aikana. Todellisuudessa kaikkia ylimääräisiä kontakteja ei kuitenkaan pystytä täysin välttämään. 
 • Leirin arvioitu osallistujamäärä on 30-50 henkilöä.
 • Leirille kuljetaan omalla kyydillä tai yhteiskuljetuksella. Toivomme, että omissa kyydeissä voitaisiin kuljettaa mahdollisesti lapsen kanssa samassa ryhmässä olevia lapsia.
 • Peruminen: Pidämme toukokuun loppuun 31.5. asti perumisvaran, mikäli alkaa näyttää siltä, että leiriä ei pystytä järjestämään. Osallistumisen voi siis perua 31.5. asti. Tästä syystä myös leirimaksu maksetaan vasta kesäkuussa.
 • Tiedostattehan ilmoittautuessanne, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. 

Taianomaisin terveisin, 

Tjyybtjyyb, HaSi johtajat 

Jos jokin jäi mietityttämään ota yhteyttä haagansirkut(a)hotmail.com.

Asiasta kukkaruukkuun. Nimbus 2021 -leirin tilalle järjestetään Länsi-Helsingin alueella tapahtuva rastirata, joka on auki läpi kesän 7.6.-31.7.

10 lippukuntaa, 10 velhokoulua, 1 alue. Saatko suoritettua kaikki rastit? 

Lisää tietoa tulossa…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s