Kuukausikirje 4/2021

Tjyybtjyyb!
Ihanaa melkein jo kesän alkua! Partio toimintaa on muutama viikko jäljellä ulkokokouksien merkeissä. Sieppi 2021 lähestyy kovaa vauhtia ja jollet ole vielä tilannut omia HaSi-vaatteita niin alta löytyy linkki siihen.

Sieppi 2021 

Haagan Sirkkujen oma kesäleiri Sieppi2021 on jo aivan kuukauden päässä! 

Sieppi järjestetään 15.-20.6.2021. Kesäleiri toteutetaan alkuun päiväkesäleirinä, joka huipentuu Kämpän ympäristössä vietetyllä viikonlopulla Siuntion Korpirauhassa. Toinen leirikirje kilahtaa koteihin ilmoittautuneille lähiviikkojen aikana.

Kevään toiminta

Kevään toiminta alkaa olemaan lopuillaan ja vielä nautitaan viimeisistä aurinkoisista kokouksista! Muistattehan, ettei kokouksiin tulla kipeänä vaan aina täysin terveenä. 

HaSi-vaatteet ovat vieläkin saatavilla osoitteetsa https://shop.spreadshirt.fi/haagansirkut/ . Muistathan hankkia omasi Sieppi2021 kesäleirille. 

Korona

Pääkaupungin partiolaisilta on tullut uusi ohjeistus koronatoimista. Yli 20-vuotiaiden ja lisäksi myös perhepartiolaisten viikkotoiminta on mahdollista järjestää 17.5. alkaen  ulkokokouksina, väljästi ja terveysturvallisuus huomioiden. Myös päiväretket ja oman ryhmän yöretket ovat järjestettävissä. Lisää infoa uusista partion rajoituksista voi lukea pääkaupunkiseudun partiolaisten nettisivuilta osoitteesta https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta/ .

Tjyybtjyyb 

HaSi -johtajisto 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s