Kuukausikirje 6/2021

Syksy on potkaistu käyntiin ja kokoukset ovat alkaneet iloisissa merkeissä. Syksyn aikana pyrimme olemaan mahdollisimman paljon ulkona. Muistetaan siis hyvä pukeutuminen viikoittain! Muutamia syksyn tapahtumia ja huomioita voi jo laittaa korvan taakse…

Syksyn päätapahtuma on jo perinteeksi muodostunut RokRekat, joka järjestetään tänä vuonna ikäkausien välisenä kokkisotana. Lisätietoa tapahtumasta tulee myöhemmin.

Syyslomaviikolla 42 ei ole kokouksia.

Tervetuloa Haagan Sirkkujen syyskokoukseen Kololle sunnuntaina 21.11. klo 11.00.

Itsenäisyyspäivää juhlitaan tuttuun tapaan lupauksenannon merkeissä 6.12.

Haagan Sirkkujen oma joulujuhla 13.12. Tästä lisätietoa lähempänä!

Mikäli näistä herää jotain kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä meille sähköpostitse osoitteeseen haagansirkut(a)hotmail.com.

Turvallinen partiotoiminta

Syksyllä tullaan olemaan paljon ulkona, joten huolehdittehan kotona jo oikeanlaisen vaatetuksen sään mukaisesti kuntoon. Muistetaan myös hyvä hygienia aina kololle tultaessa ja kotiin lähdettäessä. Yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään kasvomaskia sisätiloissa sekä ulkona, jos turvavälejä ei pystytä takaamaan. Kokouksiin ei saa tulla kipeänä.

Seuraamme Suomen Partiolaisten sekä Helsingin kaupungin ohjeistuksia ja pyrimme toimimaan niiden mukaan. Pääkaupunkiseudun partiolaiset päivittävät partiota koskevat rajoitukset nettisivuilleen niiden päivittyessä. Tässä suoralinkki välilehteen: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta

Tjyybtjyyb Sirkku johtajat


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s