Kuukausikirje 2/2022

Hei Sirkut ja huoltajat! Partiokokoukset ovat pyörähtäneet käyntiin iloisissa tunnelmissa ja kokouksissa on nautittu talvisesta säästä. Alla on hiukan helmikuun kuulumisia ja tietoa tulevista tapahtumista, mikäli ilmenee kysyttävää tai jokin asia jäi mietityttämään, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com.

Kokouksia järjestetään edelleen sekä sisällä että ulkona, joten säänmukainen varustus on tärkeää!

Talvilomalla 21.2.-25.2. ei ole kokouksia.

Sudenpentujen ja seikkailijoiden retki

Sudenpentujen ja seikkailijoiden kesäretki järjestetään 10.-12.6. Haagan Sirkkujen kämpän maastossa. Lisätietoa kesän upeimmasta tapahtumasta tulee lähempänä!

Kajo

Mahtavaa, että nähdään monen HaSin kanssa heinäkuussa! Edessä on unohtumaton viikko Evolla uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Haagan Sirkut majoittuvat samassa leirilippukunnassa muiden Länsi-Helsingin lippukuntien kanssa, joten Kajo on myös oivallinen tilaisuus tutustua lähialueen partiolaisiin. Lisätietoa Kajosta saa osoitteesta https://kajo2022.fi/ tai sähköpostiin kilahtaneesta leirikirjeestä.

Jos hait stipendiä leiriorganisaatiolta ja et saanut sitä, voi avustusta Kajon leirimarksuun hakea lippukunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksen voi lähettää HaSi sähköpostiin.

Partioviikko

Perinteinen partioviikko tulee taas huhtikuussa, valtakunnallista partioviikkoa vietetään 19.-24.4. Partioviikolla järjestetään kivaa ohjelmaa sekä partiolaisille että ei vielä partiossa oleville kavereille. Ainakin nämä päivämäärät voi jo laittaa kalenteriin:

23.4. järjestetään piirin kevätmestaruuskilpailut seikkailijoille ja tarpojille.

24.4. pidetään Supersupe-kilpailu sudenpennuille.

Turvallinen partiotoiminta

Muistetaan hyvä hygienia aina kololle tultaessa ja kotiin lähdettäessä. Kannustamme kaikkia 12 vuotta täyttäneitä käyttämään maskia sisätiloissa kokoonnuttaessa. Maskia on hyvä käyttää myös ulkona, mikäli etäisyyksien säilyttäminen ei ole mahdollista. Kokouksiin saa osallistua vain terveenä.

Seuraamme Suomen Partiolaisten sekä Helsingin kaupungin ohjeistuksia ja pyrimme toimimaan niiden mukaan. Pääkaupunkiseudun partiolaiset päivittävät partiota koskevat rajoitukset nettisivuilleen niiden päivittyessä. Tässä suoralinkki välilehteen: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta

Kuksa

Hei huoltaja, muistathan tarkistaa kuksassa olevat tiedot ja tarvittaessa päivittää ne. Kuksaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä haagansirkut(a)hotmail.com

Tjyybtjyyb HaSi-johtajat ❤


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s