Kuukausikirje 4/2022

Hei sirkuttajat!

Alla syksyn kuulumisia kuukausikirjeen muodossa.

Lippukuntaretki

Lippukuntaretki Erävillieläin järjestetään 30.9.-2.10. Kuusituvalla Vantaalla. Vielä on viikko aikaa ilmoittautua syksyn hauskimmalle retkelle mukaan.

Retkelle lähdetään perjantaina 30.9. klo 18 Haagan Sirkkujen kololta osoitteesta Ohjaajantie 3 ja kololle saavutaan sunnuntaina 2.10. klo 15. Kyydit ovat yhteisellä bussikuljetuksella.
Ilmoittautuminen on auki 18.9. asti ja retkelle ilmoittaudutaan Kuksassa. Lisätietoa saat ryhmänjohtajalta tai laittamalla sähköpostia haagansirkut(a)hotmail.com.

Mikäli ilmenee kysyttävää tai jokin asia jäi mietityttämään, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com.

Adventtikalenterit

Adventtikalentereiden myynti kolkuttelee jälleen ovella ja lippukunnan kalenterit jaetaan myyntiin viikolla 41.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Partiosta on viimeisien vuosien aikana tullut hyvin suosittua ja ryhmiin on ollut paljon ilmoittautuneita, ja hyvä niin! Valitettavasti kaikki halukkaat eivät kuitenkaan aina ole mahtuneet mukaan, mikä on aiheuttanut hämmennystä eri tahoilla. Näin ryhmiin ilmoittautuminen toimii:

Syksyllä alkaviin toimintaryhmiin pääsystä voi laittaa kyselyitä jo kesällä sähköpostitse. Olemme kesäisin tauolla ja vastailemme sähköpostiin aina mahdollisuuksien mukaan. Otamme lapsia ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä, myös perhepartiosta siirtyvien tai lippukunnan sisällä ryhmää vaihtavien tulee ilmoittautua, jotta voimme varmistaa, että kaikki mahtuvat varmasti ryhmiin ennen ryhmien täyttymistä.

Mikäli ryhmä on hakiessa jo täynnä voidaan hakija laittaa jonoon. Emme kuitenkaan pysty takaamaan ryhmään pääsyä jonosta. Ryhmät otetaan aina täyteen ja jono liikkuu vain olemassa olevan jäsenen lopettaessa. Paras aika kysellä jonon liikkumisesta on toimintakausien alussa syksyisin tai puolivälissä uudenvuoden aikaan. Pidämme hakijaa jonossa vuoden, minkä jälkeen jono nollautuu. Suosittelemme ryhmän täynnä ollessa kyselemään paikkoja Haagan muista lähilippukunnista Suositreistä tai Haagan Eräveikoista.

Mukavaa syksyä sirkuttajat!

Tjyyb Tjyyb
Johtajisto


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s