Kuukausikirje 1/23

Hei Haagan Sirkut ja Sirkku mieliset!

Iloista uutta vuotta 2023!

Vuosi 2022 on saatu päätökseen ja kiitämme siitä kaikkia jäseniämme ja tukijoita sekä yhteistyökumppaneita. Vuoteen 2022 mahtui paljon tapahtumaa, mieleen painui ainakin Sirkkula kesäretki, Kajo Finn Jamboree ja Erävillieläin syysretki sekä kevätrieha, aloitustempaus ja joulujuhla. Hyvien partiomuistojen keskellä on aika siirtää katse vuodelle 2023. Tuleva vuosi tuo paljon mukanaan, kun lippukunta juhlii 80-vuotis syntymäpäiviään. Vuosi tulee olemaan täynnä ohjelmaa ja juhlimista.

Syksyn 2022 syyskokouksessa päätettiin hallituksen uusi kokoonpano ja lippukunnanjohtaja vuonna 2023 on Ella Asikainen ja apulaislippukunnanjohtaja Sanni Sainio. Hallituksen jäseninä toimii Liina Leikas, Riikka Ritvanen, Senni Syvänen, Saila Tyni ja Katariina Yliräisänen.

Vuoden 2023 ohjelmapainotus on  Sanoista tekoihin! Ohjelmapainotus ohjaa partiolaisia ottamaan oppia YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (Agenda 2030) ja paremman maailman puolesta toimimiseen. Ole valmis, nyt siirrytään Sanoista tekoihin!

Johtajat osallistuvat 5.2. sunnuntaitapahtumaan ja yhteisvastuukeräyksen aloitustapahtumaan Huopalahden kirkolla. Tapahtumassa on mm vohvelikahvila ja yhteistä tekemistä. Tulkaa siis koko perheen voimin tervehtimään johtajia ja muita tuttuja!

Juhlavuosi aloitetaan koko lippukunnan kesken sunnuntaina 5.3. talviriehan merkeissä. Laita siis päivämäärä jo kalenteriin ja jää odottamaan lisätietoja tapahtumasta.

Keväällä painotetaan ryhmien viikkotoimintaa sekä ryhmien omia retkiä. Kesällä on luvassa ohjelmaa kaikille ikäkausille, lisätietoa siitä tulee pian. Kaikissa tapahtumissa tulee näkymään juhlavuosi, joten juhlamieltä tulee ottaa mukaan kaikkiin tapahtumiin.

Kokoukset jatkuvat viikolla 4. Kokouksia järjestetään edelleen ulkona, joten muistattehan varautua kokouksiin säänmukaisella varustuksella ja heijastimella!

Kevään kokousaikataulut näkyvät alla, huomioikaa mahdolliset muutokset.

Sudenpennut (1.–3.-lk)

Popcornit (1.-2.-lk) tiistaisin klo 17-18. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Senni Syvänen ja Katariina Yliräisänen.

TNT (2.-3.-lk) tiistaisin klo 18-19. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Liina Leikas ja Ella Asikainen

Seikkailijat (4.–6.-lk.)

Feeniksit torstaisin klo 17-18. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Anni Mäkelä, Sofia Kaskelin ja Didi Tarer.

Liito-oravat (5.-6.-lk) torstaisin klo 18-19. Johtajina Elma Kari ja Veera Kauppinen.

Tarpojat (6.–8.-lk.)

Overlaamat (6.-lk) ja Torakat (7.-lk) maanantaisin klo 17-18:30. Johtajina Raili Coogan, Alise Varsamäki ja Piiku Lantto.

Samoajat

15–17-vuotiaita partiolaisia kutsutaan samoajiksi. Samoajilla on myös omaa toimintaa, mutta olennaisena osana ikävaihetta on johtamisharjoittelu.

Tattivatit (8.-9.-lk) kokoontuvat omien aikataulujen mukaan ja suorittavat johtamisharjoittelua. Johtajina Saila Tyni ja Suvi Säppi.

Haagan Sirkuissa toimii kaksi samoaja-vartiota; Tattivatit ja Lapatiit.

Jos kokousaikatauluista on kysyttävää tai muuten mieltä askarruttaa jokin kysymys, älä epäröi laittaa sähköpostia meille ositteeseen haagansirkut(a)hotmail.com.

Iloista vuoden alkua kaikille!

​Tjyyb, tjyyb

HaSi-johtajat

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s