Kuukausikirje 2/23

Hei Sirkuttajat! Tässä on Haagan Sirkkujen helmikuun kuukausikirje. Katso alta tietoa kevään tärkeistä päivämääristä ja kesän retkistä. Yhteisten tapahtumien lisäksi ryhmät retkeilevät omien ryhmien kesken kämpälle keväällä.

Talvirieha sunnuntaina 5.3.23

Tervetuloa viettämään koko lippukunnan vauhdikasta sunnuntaipäivää talviriehan merkeissä. Talviriehassa käynnistetään Haagan Sirkkujen 80-vuotisjuhlavuosi kaikkien Sirkkujen ja sirkkumielisten kesken. Tule siis yksin tai yhdessä! Riehumme Haagassa klo 13-15. Pue päällesi lämpimät vaatteet, pakkaa mukaan istuinalusta ja muki sekä paljon juhlatunnelmaa! Talvirieha alkaa kololta ja päättyy kololle.

Seikkailijoiden ja tarpojien partiotaitokisa Törmä 22.4.2023

Tervetuloa kisaamaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten päiväsarjojen piirinmestaruuksista Scifi-Törmään Helsinkiin partioviikolla lauantaina 22.04.2023. Scifi-Törmä on seikkailijoille sekä tarpojille tarkoitettu partiotaitokilpailu, jossa kisataan Helsingissä partiotaitoja haastaen. Ryhmänjohtajat ohjeistavat ryhmää ilmoittautumisessa ja keräävät ilmoittautumiset. Osallistujilla tulee olla maksettuna vuoden 2023 jäsenmaksu.

Seikkailijoiden ja tarpojien kesäleiri 8.-11.6.2023

Seikkailijat ja tarpojat lähtevät kesäiseen seikkailuun yhdessä Haagan Eräveikkojen kanssa 8.-11.6. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa pian.

Sudenpentujen kesäretki 4.-6.8.2023

Sudenpennut lähtevät seikkailemaan keskenään elokuun alussa 4.-6.8. Viikonloppuna on luvassa yhdessäoloa luonnossa ja seikkailuja! Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa pian.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaa,

HaSi johtajat

tjyybtjyyb 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s