Liity mukaan!

Haagan Sirkut on Helsingin Pohjois-Haagassa toimiva lippukunta. Meidän jäseneksi voivat liittyä kaikki sukupuolesta riippumatta. Alaikäraja partioryhmiin on seitsemän vuotta, eikä yläikärajaa ole! Alle seitsemän vuotiaille järjestetään perhepartiota, johon osallistutaan yhdessä huoltajan kanssa. Mukaan toimintamme voi liittyä ympäri vuoden, otattehan kuitenkin huomioon alla olevat asiat.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Partiosta on viimeisien vuosien aikana tullut hyvin suosittua ja ryhmiin on ollut paljon ilmoittautuneita, ja hyvä niin! Valitettavasti kaikki halukkaat eivät kuitenkaan aina ole mahtuneet mukaan. Näin ryhmiin ilmoittautuminen toimii:

Syksyllä alkaviin toimintaryhmiin pääsystä voi laittaa kyselyitä jo kesällä sähköpostitse. Olemme kesäisin tauolla ja vastailemme sähköpostiin aina mahdollisuuksien mukaan. Otamme lapsia ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä, myös perhepartiosta siirtyvien tai lippukunnan sisällä ryhmää vaihtavien tulee ilmoittautua, jotta voimme varmistaa, että kaikki mahtuvat varmasti ryhmiin ennen ryhmien täyttymistä.

Mikäli ryhmä on hakiessa jo täynnä, voidaan hakija laittaa jonoon. Emme kuitenkaan pysty takaamaan ryhmään pääsyä jonosta. Ryhmät otetaan aina täyteen ja jono liikkuu vain olemassa olevan jäsenen lopettaessa. Paras aika kysellä jonon liikkumisesta on toimintakausien alussa syksyisin tai puolivälissä uudenvuoden aikaan. Pidämme hakijaa jonossa vuoden, minkä jälkeen jono nollautuu. Olemme aina yhteydessä sähköpostitse, mikäli lapsenne pääsee jonosta ryhmään. Suosittelemme ryhmän täynnä ollessa kyselemään paikkoja muista lähialueen lippukunnista, kuten Suosirreistä tai Haagan Eräveikoista.

Ennen jäsenhakemuksen tekoa, tiedustelethan siis sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com onko ryhmässä tilaa!

Täysi-ikäisen jäsenhakemus (aikuinen jäsen)

Alaikäisen jäsenhakemus (huoltaja täyttää)