Toimintaryhmät

Partiotoiminta on jaettu iän perusteella viiteen ikäkauteen. Ikäkausien ohjelmat koostuvat monipuolisesta valikoimasta aktiviteetteja, joissa harjoitellaan luonnontuntemusta, kansainvälisyyttä, kädentaitoja, esiintymistä ja retkeilyä. Aktiviteetteja toteutetaan aina kullekin ikäkaudelle sopivalla tavalla. Lisää tietoa partiosta löydät Pääkaupunkiseudun Partiolaisten nettisivuilta.

Vapaita paikkoja jo toimiviin ryhmiin voi kysellä sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com.

Perhepartio (alle kouluikäiset lapset)

Myös alle kouluikäisillä lapsilla ja heidän perheillään on mahdollisuus liittyä partioon. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat perhepartioon aina vähintään yhden huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, mutta ilmoitamme heti, mikäli lisää paikkoja vapautuu.

Sudenpennut (1.–3.-lk)

Kilpikonnat (2.-3.lk) torstaisin klo 18-19. Johtajina Ella Asikainen ja Jarkko Kotakorpi. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä.

Liito-oravat (2.-3.-lk) tiistaisin klo 17-18. Johtajina Sanni Sainio ja Katariina Yliräisänen. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä.

Seikkailijat (4.–6.-lk.)

Overlaamat (4.-lk) keskiviikkoisin klo 17-18.30. Johtajina Raili Coogan ja Piiku Lantto.

Partioperunat (5.-lk) tiistaisin klo 18.15-19.15. Johtajina Liina Leikas, Senni Syvänen ja Suvi Säppi.

Tarpojat (6.–8.-lk.)

Tattivatit (6.-7.-lk) maanantaisin klo 18–19.30. Johtajina Saila Tyni ja Anni Iikkanen

Lapatiit (8.-9.-lk.) kokoukset maanantaisin 17–18.30. Johtajana Riikka Ritvanen.

Samoajat

15–17-vuotiaita partiolaisia kutsutaan samoajiksi. Samoajilla on myös omaa toimintaa, mutta olennaisena osana ikävaihetta on johtamisharjoittelu.

Haagan Sirkuissa tomii kaksi samoaja-vartiota; Kumiankat ja Kissapossut.

Vaeltajat ja aikuiset (yli 18-vuotiaat)

18–22-vuotiaat partiolaiset ovat vaeltajia. Vaeltajien toiminnan painopisteenä on henkilökohtainen kasvu ja yhä vastuullisempiin tehtäviin siirtyminen.

Aikuisille lisää tietoa löytyy Aikuisena partioon -osiosta.

20170111_191319-1