Toimintaryhmät

Partiotoiminta on jaettu iän perusteella viiteen ikäkauteen. Ikäkausien ohjelmat koostuvat monipuolisesta valikoimasta aktiviteetteja, joissa harjoitellaan luonnontuntemusta, kansainvälisyyttä, kädentaitoja, esiintymistä ja retkeilyä. Aktiviteetteja toteutetaan aina kullekin ikäkaudelle sopivalla tavalla. Lisää tietoa partiosta löydät Pääkaupunkiseudun Partiolaisten nettisivuilta.

Vapaita paikkoja jo toimiviin ryhmiin voi kysellä sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com. Ennen jäsenhakemuksen tekoa, tiedustelethan ensin sähköpostitse onko ryhmässä tilaa!

Perhepartio (alle kouluikäiset lapset)

Perhepartio on toistiseksi tauolla.

Myös alle kouluikäisillä lapsilla ja heidän perheillään on mahdollisuus liittyä partioon. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat perhepartioon aina vähintään yhden huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Perhepartio on tällä hetkellä tauolla.

Sudenpennut (1.–3.-lk)

Popcornit (1.-2.-lk) tiistaisin klo 17-18. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Senni Syvänne ja Katariina Yliräisänen.

TNT (2.-3.-lk) tiistaisin klo 18-19. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Liina Leikas ja Ella Asikainen.

Seikkailijat (4.–6.-lk.)

Feeniksit torstaisin klo 17-18. Johtajina Anni Mäkelä, Sofia Kaskelin ja Didi Tarer.

Liito-oravat (5.-6.-lk) torstaisin klo 18-19. Johtajina Elma Kari ja Veera Kauppinen.

Tarpojat (6.–8.-lk.)

Overlaamat (6.-lk) maanantaisin klo 17-18.30. Johtajina Raili Coogan ja Piiku Lantto

Torakat (7.-lk) tiistaisin klo 18.30-20. Johtajina Alise Varsamäki ja Suvi Säppi

Samoajat

15–17-vuotiaita partiolaisia kutsutaan samoajiksi. Samoajilla on myös omaa toimintaa, mutta olennaisena osana ikävaihetta on johtamisharjoittelu.

Tattivatit (8.-9.-lk) kokoontuvat omien aikataulujen mukaan ja suorittavat johtamisharjoittelua. Johtajina Saila Tyni ja Suvi Säppi.

Haagan Sirkuissa toimii kaksi samoaja-vartiota; Tattivatit ja Lapatiit.

Vaeltajat ja aikuiset (yli 18-vuotiaat)

18–22-vuotiaat partiolaiset ovat vaeltajia. Vaeltajien toiminnan painopisteenä on henkilökohtainen kasvu ja yhä vastuullisempiin tehtäviin siirtyminen.

Aikuisille lisää tietoa löytyy Aikuisena partioon -osiosta.