Toimintaryhmät

Partiotoiminta on jaettu iän perusteella viiteen ikäkauteen. Ikäkausien ohjelmat koostuvat monipuolisesta valikoimasta aktiviteetteja, joissa harjoitellaan luonnontuntemusta, kansainvälisyyttä, kädentaitoja, esiintymistä ja retkeilyä. Aktiviteetteja toteutetaan aina kullekin ikäkaudelle sopivalla tavalla. Lisää tietoa partiosta löydät Pääkaupunkiseudun Partiolaisten nettisivuilta.

Vapaita paikkoja jo toimiviin ryhmiin voi kysellä sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com.

Perhepartio (alle kouluikäiset lapset)

Myös alle kouluikäisillä lapsilla ja heidän perheillään on mahdollisuus liittyä partioon. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat perhepartioon aina vähintään yhden huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Perhepartio ryhmästä on muutamat siirtyneet eteenpäin partiourallaan ja ryhmään mahtuu uusia perheitä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule katsomaan toimintaa!

Sudenpennut (1.–3.-lk)

Uudet sudenpennut (1.-2.-lk) tiistaisin klo 17-18. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Sanni Sainio ja Katariina Yliräisänen.

TNT (2.-3.-lk) tiistaisin klo 18-19. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Liina Leikas, Ella Asikainen ja Saila Tyni.

Seikkailijat (4.–6.-lk.)

Kilpikonnat (3.-4.lk) torstaisin klo 17-18. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Johtajina Anni Mäkelä, Sofia Kaskelin ja Didi Tarer.

PartioSienet (5.-6.-lk) torstaisin klo 18-19. Johtajina Elma Kari ja Veera Kauppinen.

Tarpojat (6.–8.-lk.)

Overlaamat (6.-lk) maanantaisin klo 17-18:30. Johtajina Raili Coogan ja Piiku Lantto.

Torakat (7.-lk) tiistaisin klo 18.30-20:00. Johtajina Senni Syvänen ja Krista Nurmi.

Samoajat

15–17-vuotiaita partiolaisia kutsutaan samoajiksi. Samoajilla on myös omaa toimintaa, mutta olennaisena osana ikävaihetta on johtamisharjoittelu.

Tattivatit (8.-9.-lk) maanantaisin klo 18:30–20:00. Johtajina Saila Tyni ja Suvi Säppi.

Haagan Sirkuissa toimii kaksi samoaja-vartiota; Tattivatit ja Lapatiit.

Vaeltajat ja aikuiset (yli 18-vuotiaat)

18–22-vuotiaat partiolaiset ovat vaeltajia. Vaeltajien toiminnan painopisteenä on henkilökohtainen kasvu ja yhä vastuullisempiin tehtäviin siirtyminen.

Aikuisille lisää tietoa löytyy Aikuisena partioon -osiosta.