Toiminnan hinta

Jäsenmaksu

Partion harrastaminen Haagan Sirkuissa maksaa noin 100 euroa vuodessa. Jäsenmaksu koostuu ( I-maksu / II-maksu / III-maksu )

Jäsenmaksu vuodelle 2022

  • Pääkaupunkiseudun partiolaisten ja Suomen partiolaisten osuus ( 64,50 / 46,50 / 23,25 )
  • Lippukunnan osuus ( 40,00 / 30,00 / 0,00 )

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun (104,5€). Alennetun II-maksun (76,50€) maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset. Perheen 4-6-vuotiaat maksavat III-maksun (23,25€). Alle 4-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua.

Lippukunnan omalla jäsenmaksulla keräämiä varoja käytetään mm. toimitilojen sekä varusteiden ylläpitämiseen. Lisäksi tarjoamme partiohuivin sekä merkit.

Tutustu jäsenmaksun tarjoamiin etuihin täällä!

Laskutus

Vanhojen jäsenten jäsenmaksut laskutetaan edeltävänä syksynä. (Syksyllä 2021 laskutetaan toimintakauden 2022 jäsenmaksu).

Uusien jäsenten laskutus riippuu liittymisajankohdasta. Keväällä liittyneiltä laskutetaan kuluvan kauden maksu. Syksyllä liittyneiltä laskutetaan tulevan kauden maksu.

Jäsenmaksuvapautus

Kaikilla lapsilla on oltava mahdollisuus harrastaa partiota. Tarpeen tullen voit hakea vapautusta jäsenmaksun maksamisesta. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Päätöksen vapautuksesta tekee Pääkaupunkiseudun partiolaiset ja hakemus lähetetään suoraan heille. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden. Huomaathan, että vapautus tulee kuitenkin anoa ennen kuin saamasi jäsenmaksulasku erääntyy. Lue lisää täältä

Vakuutukset

Jäsen on vakuutettu, kun jäsenmaksu on voimassa. Lippukunnan uudet jäsenet ovat vakuutettuina jäsenvakuutuksessa heti, kun lippukunta on käsitellyt jäsenhakemuksen. Uusien jäsenten vakuutus on voimassa ilmoituksen saapumisesta jäsenmaksun eräpäivään saakka ja katkeaa, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Lue lisää jäsenmaksuista ja laskutuksesta täältä