Nimbus-kesäleiri siirretty kesälle 2021

Länsi-Helsingin partiolaisten kesäleiri Nimbus on päätetty siirtää kesälle 2021 vallitsevan koronatilanteen vuoksi Pääkaupunkiseudun Partiolaisten suosituksen mukaisesti. Haluamme laittaa osallistujien terveyden ja turvallisuuden etusijalle kaikessa partiotoiminnassa. Leirille oli ilmoittautunut 25.4.2020 mennessä 210 osallistujaa.

Päätös leirin siirtämisestä on tehty raskain sydämin. Leirin suunnittelu on ollut hyvässä vauhdissa läpi kevään, ja moni on jo varmasti kaivannut kavereitaan poikkeustilan aikana. Leirin peruuntuminen on iso muutos sekä tekijöille että osallistujille (sekä jo ilmoittautuneille että sitä pohtineille).

Uuden Nimbus 2021 -leirin tarkka ajankohta päätetään lähiaikoina, ja siitä tiedotetaan Länsi-Helsingin alueen partiolaisille oman lippukunnan kautta. Vuoden 2020 leirin ilmoittautumiset perutaan automaattisesti leirin puolesta, eikä Teille koidu tästä kustannuksia. Leirimaksuja ei peritä ja jo maksetut maksut palautetaan. Jos ehditte jo maksaa leirimaksun, laitattakaa sähköpostia osoitteeseen haagansirkut@hotmail.com. Tiedotteen voi myös lukea Nimbus-kesäleirin nettisivuilta https://nimbus2020.fi/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s