Yhdessä

Usein tuntuu vaikealta vastata, kun kysytään mitä partio on. ”Miksi sä oot partiossa?”. ”Mitä te siellä teette?”. Joskus se kysyjä on minä itse.

Tulee epämukava olo, kun vastausta ei pysty yksiselitteisesti muutamalla lauseella antamaan. Joskus se turhauttaakin. Kaverit ja kotiväki on edelleen kummissaan, useiden vuosienkin harrastamisen jälkeen. Ilmoille jää lillumaan mysteerinen kupla.

Viime viikolla vietetiin partioviikkoa, joka huipentui sunnuntaina vietettyyn Yrjönpäivään, paraatiin ja kohtaamiseen. Keräännyttiin Senaatintorille ja marssittiin pitkin Mannerheimintietä, minä ja yli 3000 muuta huivikaulaa. Ja onneksi kohdattiin! Paraatin jälkeen lippukunta yhdessä Vuoren Valppaiden kanssa jatkoi päivää Suomenlinnassa. Ja siinä paluumatkalla kauppatorille lautalla istuessani minä sen tajusin!

Yhdessä. Partio on yhdessäoloa, yhdessä tekemistä, yhdessä kokemista ja yhdessä kasvamista. He, yli 3000 muuta partiolaista muistutti erilaisten ihmissuhteiden olemassaolon tärkeydestä. Yhdessäolon voima on vavisuttava. Ja siitä en luopuisi mistään hinnasta. Siksi mä oon partiossa.

Elämää, seikkailua ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa. Joka viides suomalainen on tai on ollut partiossa. Entä sinä?


 Yhdessä Metsään-päivätapahtuma, Helmi-talvileiri, paraati, tarpojaosaston harjoitusvaellus, Lapatiit piirin kevätmestaruus kisoissa


 

Tapahtumarikas kevätkausi päättyy pian ja on aika suunnata katseet kesän leireille.

Päiväkesäleiri Aikakone 5.-9.6. on avoin ihan jokaiselle 7-12 vuotiaalle haagalaiselle lapselle. Matkaamme yhdessä kivikaudelta tulevaisuuteen, oletko valmis käyttämään aikakonetta kanssamme?

Tapaamme joka aamu Huopalahden kirkolla klo 9 ja päätämme päivän samaan paikkaan klo 15. Päiväleirin hinta on 10e/per päivä. Voit tulla päiväksi, kahdeksi tai vaikka viideksi. Ja hei, yksin ei tarvitse tulla – ota kaveri mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä 21.5. mennessä.

Lisätietoja leirinjohtajalta Riikalta, riikka.ritvanen@gmail.com

 

Juhlavuoden kunniaksi tarpojille ja vanhemmille ikäkausille järjestetään vaelluskesäleiri 1.8-5.8 Suomen tunnetuimmassa kansallismaisemassa – Kolilla.

”Koe Kolin lumo, avara ja upea maisema jylhien vaarojen laelta. Etsi mielen ja sielun rauhaa ikiaikaisista metsistä ja näkymistä yli Pielisen.”

Tänne ovat tervetulleita kaikki, olet partiolainen tai et, oli sinulla aiempaa kokemusta tai ei. Vaellusreitin pituus n. 50km ja hinta 75e.

Ilmoittaudu mukaan tästä 31.5. mennessä

Lisätietoja matkanjohtajalta Nooralta, nisulanoo@gmail.com

 

Klikkaile itsesi mukaan, tehdään YHDESSÄ ikimuistoiset partiokesät!

 

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s