Kuukausikirje 3/2023

Hei Sirkuttajat! Tässä on Haagan Sirkkujen kevään kuukausikirje. Katso alta tietoa kevään tärkeistä päivämääristä ja kesän retkistä. 

Kiitos kaikille osallistujille menneistä tapahtumista, Talviriehassa ja Törmässä on ollut paljon vauhtia ja hyvää fiilistä! Kesä kolkuttelee aivan pian jo ovella ja kohta onkin jo aika suunnata katseet kesälomiin ja kesäleireihin. Alta löydät tietoa kevään viimeisistä päivätapahtumista sekä kesän retkistä ja leireistä. 

Sudenpentujen päiväretki 20.5.

Sudenpennut pääsevät retkeilemään Kaitalammelle lauantaina 20.5. Laita kaulaasi partiohuivi, jalkaasi hyvät kävelykengät, reppuun vesipullo ja saavu kololle kello 9:00. Tarkasta myös sähköpostisi, sillä infoviesti päiväretkestä on kilahtanut jo postiin!  

Retkelle voi ilmoittautua Kuksaan seuraavan linkin kautta 14.5. mennessä: kuksaan.fi/60451

Kevätrieha 31.5.

Ennen kesäleirejä lippukunta kokoontuu vielä kerran yhteen kiittämään kuluneesta keväästä ja riehumaan yhdessä kevään auringossa. Haagan Sirkkujen perinteinen Kevätrieha järjestetään 31.5. kello 18:00-19:30 kololla ja Haagan ympäristössä. Ota mukaan reipasta mieltä, oma istuinalusta ja juomapullo sekä halutessasi vaikka koko perhe! Muista pukea päälle ulkoilun kestävät vaatteet, joissa ei lika ja tahrat harmita.

Kesän tapahtumat

Seikkailijoiden ja tarpojien kesäleiri 8.-11.6.

Seikkailijat ja tarpojat pääsevät retkeilemään kesäkuun 8.-11. päivä Nuuksioon yhdessä Haagan Eräveikkojen kanssa. Leiristä on tullut tietoa sähköpostitse ja ilmoittautuminen on auki 15.5. asti tämän linkin takana: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=59154

Sudenpentujen kesäretki 5.-6.8.

Sudenpentujen kesäretki pidetään Nuuksiossa 5.-6.8. ilmoittautuminen tulee pian sähköposteihin.

Ihanan aurinkoisia kevätpäiviä toivottaa,

HaSi johtajat 

tjyybtjyyb

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s