Kuukausikirje 1/24

Hei Sirkuttajat!

Hyvää uutta vuotta 2024! 

Vuosi 2023 on saatu päätökseen ja kiitämme siitä kaikkia jäseniämme ja tukijoita sekä yhteistyökumppaneita. Vuoteen 2023 mahtui paljon tapahtumaa ja HaSien 80-vuotisjuhlavuotta vietettiin monella eri tapaa. Mieleen painuivat ainakin kesäleirit ja lippukunnan juhlaretki syksyllä sekä päiväretket, talvirieha, aloitustempaus ja joulujuhla. Hyvien partiomuistojen keskellä on aika siirtää katse vuodelle 2024. 

Vuonna 2024 tulee partiovuosi olemaan myös vauhdikas, sillä kesällä pääsemme telttailemaan yhdessä koko pääkaupunkiseudun partiolaisten kanssa Kimaralle. Keväällä keskitymme ryhmien omiin retkiin. 

Syksyn 2023 syyskokouksessa päätettiin hallituksen uusi kokoonpano ja lippukunnanjohtaja vuonna 2024 on Sanni Sainio ja apulaislippukunnanjohtaja Riikka Ritvanen. Hallituksen jäseninä toimii Liina Leikas, Riikka Ritvanen, Senni Syvänen, Saila Tyni, Katariina Yliräisänen ja Veera Kauppinen.

Kokoukset jatkuvat viikolla 4. Kokouksia järjestetään edelleen ulkona, joten muistattehan varautua kokouksiin sään mukaisella varustuksella ja heijastimilla!

Kevään kokousaikataulut näkyvät alla, huomioikaa mahdolliset muutokset.

Gebardit- Sanni ja Kata, sudenpennut, maanantai 17-18

Ketut – Piiku, Alise, Suvi, sudenpennut, maanantai 18-19

Popcornit – Saila ja Anni, sudenpennut, tiistai 17-18

TNT – Liina ja Ella, sudenpennut, tiistai klo 18-19

Feeniksit – My, Anni ja Aaro, seikkailijat, torstai 18-19

Liito-oravat – Elma, Veera, Manni, tarpojat, torstai 17.30-19

Superhyperit – Didi ja Sofia tarpojat, torstai 17-18.30

Jos kokousaikatauluista on kysyttävää tai muuten mieltä askarruttaa jokin kysymys, älä epäröi laittaa sähköpostia meille osoitteeseen haagansirkut(a)hotmail.com tai ryhmän omille johtaijlle.

Iloista vuoden alkua kaikille!

Tjyyb, tjyyb
HaSi-johtajat


Jätä kommentti