Kuukausikirje 2/24

Hei Sirkuttajat!

Tässä on Haagan Sirkkujen helmikuun kuukausikirje. Katso alta tietoa kevään tärkeistä päivämääristä ja kesän leiristä. Muistakaa kokouksissa sään mukainen varustus! 

Muistutuksena, että hiihtolomalla 19.-25.2. ei ole kokouksia!

Tarkistattehan myös kuksasta, että yhteystiedot ovat oikein ja partion jäsenmaksu on maksettu.

Talvirieha sunnuntaina 3.3.

Tervetuloa viettämään koko lippukunnan vauhdikasta sunnuntaipäivää talviriehan merkeissä. Riehumme Haagassa klo 13-15. Pue päällesi lämpimät vaatteet, pakkaa mukaan istuinalusta ja juomapullo sekä paljon iloista mieltä! Talvirieha alkaa kololta ja päättyy kololle. Koko perhe on tervetullut.

Päpän piirileiri Kimara 26.7. – 3.8.2024

Sekoitus juuria ja huomisen juhlia

Suuntaamme ensi kesänä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kimara-partioleirille. Osallistumme Kimaralle, koska jokainen ansaitsee turvallisen ympäristön innostua, oppia ja kokea uutta. Kimara pidetään kaikille ikäkausille Hämeenlinnan Evolla 26.7.–3.8. aikana ja leirille odotetaan yli 6000 osallistujaa. Tule mukaan innostumaan partiosta ja rakastumaan luontoon 

Ilmoittautuminen

Kimaran ilmoittautuminen on käynnissä 15.1.–13.3., ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kimara2024.fi

  • Pitkä kesäleiri 26.7.-3.8.2024 on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Seikkailijoiden ja tarpojien (s. 2011–2014) leiri kestää 2.8. asti. Sudenpentu voi osallistua pitkälle leirille vain huoltajan kanssa. Pitkän kesäleirin hinta on 220 €.
  • Lyhyt kesäleiri 27.7.-30.7.2024 on tarkoitettu sudenpennuille (s. 2015–2017). Lyhyelle leirille saavat osallistua kaikenikäiset. Leirimaksu on 160 €. Jos tahdot vain kokeilla miltä tuntuu partioleirillä, tai tahdot auttaa vaikkapa sudenpentujen luotsaamisen kanssa, voit valita tämän vaihtoehdon.
  • Päiväleiriksi yksittäisille leiripäiville on mahdollista osallistua 47 € päivämaksulla (lounaasta aamiaiseen).
  • Vierailupäivänä 30.7. on mahdollista tulla katsomaan leiriläisiä ja leiriä Osallistumismaksu on 40 €, liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

Stipendit

Stipendiä voi hakea ilmoittautumisen yhteydessä erillisellä lomakkeella. Lasku leiristä tulee stipendin hakijoille myöhemmin ja mikäli et saanut stipendiä, on osallistuminen mahdollista peruuttaa. Stipendistä ilmoitetaan hakijoille 1.5. mennessä.

Päivä Kimaralla

Leiripäivän monipuolinen ohjelma tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia kaikille osallistujille, jotka osallistuvat toimintaan oman ikäryhmänsä mukaisesti. Nuorimmilla on ohjattua toimintaa, kun taas vanhemmat voivat valita osallistumisensa erilaisiin aktiviteetteihin ohjelmakokonaisuuksissa. Ohjelman sisältö mahdollistaa itsensä ylittämisen, uusien taitojen oppimisen ja yhteistoiminnan niin uusien kuin vanhojen ystävien kanssa. Päivän aikana tarjolla on muun muassa extreme-henkistä toimintaa, kulttuurien tutkimista, tiede- ja innovaatiotoimintaa sekä seikkailullista kisailua.

Leiripäivään sisältyvät säännölliset ja ravitsevat ateriat. Leirillä on mahdollisuus peseytyä suihkussa, virkistyä järvivedessä ja rentoutua löylyissä. Iltaisin kokoontuminen yhteisiin elämyksellisiin hetkiin tapahtuu joko oman ryhmän tai koko leirin kesken. Yhteisissä hetkissä lauletaan, tanssitaan ja seurataan leirin tarinaa. Ilta ja yöaika varataan kunnon yöuniin ja lepoon.

Leirielämä

Kimaralla majoitutaan oman lippukunnan kanssa teltoissa. Oma lippukunta muodostaa savun (leirilippukunta) noin kahden muun lippukunnan kanssa. Leirialueella on mahdollisuus uida Evon upealla hiekkarannalla, ja kaikki pääsevät peseytymään suihkutiloissa. Peseytyminen on mahdollista myös esteettömissä ja yksityisissä suihkuissa. WC-tilat ovat bajamajoissa, joita on riittävästi ympäri leirialuetta. Ruokailuhetket vietetään yhdessä ulkona. Kimaralla on keittiöitä, joihin savuilla on omat ruokailuvuorot. Erikoisruokavalion omaaville on mahdollisuus omaan keittiöön ja linjastoon. Kysymykset leirielämästä voi esittää omalle lippukunnalle.

Alaleirit

Kimaralla leiriydytään kolmessa alaleirissä: Terrassa, Niityssä ja Otavassa. Alaleirit jakautuvat pienempiin kokonaisuuksiin, ja jokainen lippukunta on omassa savussaan yhdessä parin muun lippukunnan kanssa. 

Meidän kanssa samassa leirilippukunnassa on lippukunnat Haukkavuoren Haltiat ja Suomenlinnan Merisudet. Meidän leirilippukunnan nimi Ritari, kylä on Toukka ja Alaleiri Niitty. Jokaisesta lippukunnasta tulee yksi leirilippukunnanjohtaja meiltä se on Senni, joka toimii myös meidän lippukunnan yhteyshenkilönä.

Kysy rohkeasti Kimarasta lisää!

Tjyyb tjyyb,

Hasi Johtajat


Jätä kommentti