Kuukausikirje 3/2022

Hei Sirkut ja huoltajat! Partiokokoukset ovat pyörähtäneet käyntiin iloisissa tunnelmissa ja kokouksissa on nautittu talvisesta säästä. Alla on hiukan helmikuun kuulumisia ja tietoa tulevista tapahtumista, mikäli ilmenee kysyttävää tai jokin asia jäi mietityttämään, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com.

Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kevät! Kokouksia järjestetään edelleen sekä sisällä että ulkona, joten säänmukainen varustus on tärkeää!

Partioviikkoa juhlitaan ensiviikolla!

Partioviikolla tapahtuu ja kuuluu, viikon täydeltä ohjelmaa, jossa kaikille jotain! Sudenpennut selvittävät Supersuspessa kadonneen viitan arvoitusta ja seikkailijat ja tarpojat kisaavat Törmän merkeissä. Helsingin Narinkkatorilla järjestetään Suomen suurin Pop up -kolo, Maailman 10. nopein PT-kilpailu haastaa vaeltajat ja aikuiset mukaan kisaamaan ja KEKE-kahveilla pohditaan kestävää kehitystä partiossa. Partioviikon aikataulusta ja ohjelmasta lisää täältä.

Sirkkula

Jiihaa!! Kesäkuussa Siuntioon kohoaa Haagan Sirkkujen ikioma maatila, Sirkkula! Kutsummekin kaikki sudenpennut, seikkailijat ja perhepartiolaiset nauttimaan maatilan aktiviteeteista Sirkkula- kesäretkelle. Retki järjestetään 10.-12.6.2022 kämpän ympäristössä Siuntion Korpirauhassa. Luvassa on hauska viikonloppu uusien ja vanhojen lippukuntakavereiden kanssa!

Myös perhepartiolaiset ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittautuminen on nyt auki ja avoinna aina 15.5. asti! Jos kysymyksiä nousee mieleen kesäleiriä koskien otathan yhteyttä meihin sähköpostitse haagansirkut(a)hotmail.com.

Kämppätalkoot

Kämppätalkoot järjestetään 22.5., jolloin huolletaan ja kunnostetaan kämppää sekä sen ympäristöä. Työlistalla on muun muassa varaston siivousta, nuotiopaikan kunnostusta sekä penkin rakennusta, terassikalusteiden maalausta sekä ikkunanpielien ja ovien puuosien huoltokäsittelyä. Kämppätalkoisiin on tervetulleita kaikki perheenjäsenet ja jos omaat oman työkalupakin se on myös tervetullut mukaan. Tarjoamme lounaan osallistujille. Lisää infoa on tulossa myöhemmin!

Kajo 2022

Kajo siintää jo horisontissa! Poikkeuksellisten partiokesien jälkeen on aivan mahtavaa päästä taas keskelle leirielämää, partioystäviä ja unohtumattomia yhteisiä elämyksiä. Kajon telttakaupunki kohoaa Evon leirialueelle lähelle Hämeenlinnaa 15.–23.7.2022. Lisää infoa Kajosta.

Turvallinen partiotoiminta

Muistetaan hyvä hygienia aina kololle tultaessa ja kotiin lähdettäessä. Kannustamme kaikkia 12 vuotta täyttäneitä käyttämään maskia sisätiloissa kokoonnuttaessa. Maskia on hyvä käyttää myös ulkona, mikäli etäisyyksien säilyttäminen ei ole mahdollista. Kokouksiin saa osallistua vain terveenä.

Seuraamme Suomen Partiolaisten sekä Helsingin kaupungin ohjeistuksia ja pyrimme toimimaan niiden mukaan. Pääkaupunkiseudun partiolaiset päivittävät partiota koskevat rajoitukset nettisivuilleen niiden päivittyessä. Tässä suoralinkki välilehteen: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta

Tjyybtjyyb HaSi -johtajat


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s